Jdi na obsah Jdi na menu

2. kolo 1.ligy žen

Hradecké vodní pólistky potvrdily výbornou formu

a v pražském Podolí neprohrály. V prvním sobotním duelu ještě domácí stepačky vzdorovaly, ale v druhém si hostující trenér mohl dovolit nasadit do hry i hráčky z lavičky již 6 min. před koncem utkání, když jeho tým vedl 9:4. Slávistky totiž zpřesnily mušku, na rozdíl od prvního utkání,kdy se zaměřily na břevno a tyče soupeřek.

Neocenitelnou zkušenost v organizování hry svého týmu prokázala kapitánky Lucie Křížová, která navíc zatížila konto soupeřek celkem 6 góly. Mladičká Vomastková, která je nadějí ženského vodního póla a střelecky v týmu kraluje, umístila do sítě soupeřek ještě o jeden gól navíc. Hradecká Slavia je po dvou kolech ženské ligy bez porážky, z osmi bodů vytěžila sedm a nastartovala tak nadějnou cestu, na jejímž konci by mohlo být finale ligy.

2.kolo ligy žen 22.10.2016 v Praze – Podolí:

STEPP Praha „A“ - Slavia HK 6:6 (1:1,2:3,1:0,2:2,góly HK : Křížová Lucie 3,Vomastková 2,Kokštejnová 1,vyloučení 6:4 (využití 3:3),poku-tové hody 1:0

STEPP Praha „A“ – Slavia HK 6:9 (1:3,3:0,0:4,2:2),góly HK : Vomastková 5,Křížová L.3,Křížová Michaela 1,vyl. 2:7 (1:0),bez p.h.

Slavia HK (sestava a počet gólů):

Šešulková – Vomastková (7), Baudyšová, Kecinová, Křížová L. (6) ,Reichlová, Křížová M.(1),Schulzová, Tey, Šimáčková, Kokštejnová (1), Havrlantová, Svatošová, trenér MUDr.Kokštejn