Jdi na obsah Jdi na menu

Výsledky turnaje v Plzni 11. 10. 2014​​


HK - Brno 3 : 8 (1:1, 0:2, 1:2, 1:3)
                         
V utkání se projevila nesehranost nově se formujícího mužstva. Plavecká  kondice byla negována chaosem v organizaci  hry a neukázněností některých hráčů.

HK - Strakonice  8 : 8 (3:3, 1:2, 4:2, 0:1)

Nejhezčí a nejdramatičtější utkání turnaje s mužstvem, se kterým HK prohrál na posledním turnaji o 11 branek a které je aktuálně v čele soutěže. Naše mužstvo hrálo jako vyměněné a to fakticky (přestavěná sestava) i přístupem ke hře ( ukázněná organizovaná hra s maximálním nasazením všech hráčů, kolektivní přístup a  konečně i aplikace střelby z dálky).
Milým překvapením byla hra mladších hráčů (2001 a mladších), kteří konečně ztratili respekt a strach ze soupeřů a někteří svým výkonem přímo "perlili". Zvláště výkon Láďi Hobzy na místě posledního byl po vyfaulování stabilního hráče na tomto postu neuvěřitelně suverénní. Konečně snad budeme mít vyrovnanou lavičku, což je jistě příslibem pro příští turnaje.

HK - Plzeň  17 : 4 (6:0, 4:1, 4:2, 3:1)

Víceméně povinné vítězství s domácím mužstvem, které je složeno převážně z mladších žáků a do soutěže v této věkové kategorii vstoupilo teprve letos. Zahráli si hlavně mladší žáci z lavičky,  kteří pokračovali ve výborných výkonech z předchozího utkání.

Sestava:

Tomáš Pavlát, Tomáš Macke, Jan Dušek, Martin Bokůvka, Samuel Petráček, Petr Svatoš, Martina Hobzová, Vojta Plhal, Ladislav Hobza, Marie Šimáčková, Kryštof Macál, Jan Stašák, Tomáš Šebestyán.
Trenér Jiří Zikmund