Jdi na obsah Jdi na menu

Výsledky 1.ligy žen - Hradec Králové

V sobotu 30.5.2015 se konal druhý finálový turnaj 1.ligy žen. Domácí Slavia Hradec Králové v prvním utkání hostila ambiciózní celek Steppu Praha "A". Naše ženy nastoupily do utkání značně oslabené, Pro nemoc nemohla hrát Šárka Kratěnová, Magda Šindlerová, z rodinných důvodů Bára Pavlíková. A tak pouze "sedm statečných" vzdorovalo plné sestavě Steppu. Úvodní minuty utkání naznačovaly, že bude otázkou času, o kolik naše ženy prohrají, Po dvou minutách byl stav skóre 0:3. Následně naše ženy snížily z přesilovky a začala se dotahovat na soupeřky. První čtvrtina skončila 2:4. Vývoj další části hry měl podobný průběh. Tým Steppu vedl a naše ženy dotahovaly. Nakonec se podařilo našim ženám minutu před koncem utkání  vyrovnat. V průběhu utkání se dostavil zbytek týmu, který z technických důvodů nemohl nastoupit. 

Proti favoritu turnaje Fezku Strakonice již nastoupilo deset žen a bylo to znát i na hře, Dopolední remíza naše ženy povzbudila natolik, že dokázaly porazit i tým Strakonic. Za výkon a bojovnost si zaslouží pochvalu celý tým našich žen, řekl trenér domácích: MUDr. Zdeněk Kokštein.

Sestava Slavie Hradec Králové: Anežka Šešulková, Kateřina Kecinová, Marie Baudyšová, Lucie Křížová, Alžběta Plačková, Lucie Kokšteinová, Eva Raichlová, Milada Šulcová, Eliška Podmelová, Lenka Havrlantová 

  Výsledky:

Slavia Hradec Králové   –  STEPP Praha „A“           11:11 /2:4;4:4;0:0;5:3/

STEPP Praha „A“             –  Fezko Strakonice „A“    9:13 /2:3;2:4;0:3;5:3/

Slavia Hradec Králové   –  Fezko Strakonice „A“    10: 8 /3:1;1:2;2:5;4:0/

Utkání řídila dvojice rozhodčích:  p. Kopenec Jaroslav  a p. Šimek Jiří. st.